VOORGERECHTEN   


Salade met diverse soorten vis


of


Zoete Aardappelsoep


of


Trio Watervogel

kleine carpacciosalade, kleine tomatensoep

en een mini kalfsragoutepasteitje


*De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood,

kruidenboter, tapenade en een huisgemaakte dipper


   HOOFDGERECHTEN  

  

Duo van Vis

Zalmfilet en Victoriabaars

geserveerd met een romige kreeftensaus


of


Kalfsentrecote

met kruidenboter


of


Linguine (pasta)

met gebakken paddestoelen, truffel, room

en parmezaanse kaas



*De hoofdgerechten worden geserveerd met

een frisse salade en frites


   DESSERT  


Creme brûlée met Likeur 43


of


Appelcrumble met vanille-ijs en slagroom


of


Koffie, Thee of Cappuccino a la Watervogel

met diverse lekkernijen




€27,95 p.p.


JUBILEUM KEUZE-MENU

12,5 JAAR DE WATERVOGEL